Пошук

У ЗОЗОВІ ВІДБУВСЯ КОМАНДНИЙ КУБОК ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ ІЗ ШАХІВ

Дата: 03.07.2023 09:03
Кількість переглядів: 110

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуКомандний Кубок Вінницької області з шахів завершився!!!

Сьогодні Зозів та липівчани мали нагоду приймати кращих шахістів Вінницької області та спостерігати за баталіями між майстрами цього виду спорту!

Майже весь світловий день пройшов для учасників у цікавих шахових баталіях та боротьбі за першість.

Вінницька обласна федерація шахів ще раз підкреслила, що працює для популяризації та розвитку шахів, як елітного виду спорту.

За ініціативи шановного шахіста, чемпіона Липовеччини із с. Зозів Павла Степановича Гуріна, при підтримці міської ради та обласної Федерації турнір проводився на базі Зозівського ПАЛ. Підсумки Командного кубку підвів голова обласної шахової федерації, заслужений тренер України, майстер спорту міжнародного класу з шахів Микола Боднар

За активність та чесну безкомпромісну гру Грамотою обласної Федерації з шахів відзначено команду молоді, яка представляла Шахову школу "Вацак" м.Могилів-Подільський і зайняла 9 місце у командному кубку. Приємно, що молодь цікавиться інтелектуальною грою.

Першість у турнірі за Кубок виборола команда м. Жмеринка, друге місце посіла команда із м. Вінниця і третє-з м. Могилів Подільський. Усі шахісти були відзначені Грамотами та медалями, а команда кубком та грошовою винагородою.

Наша команда липівчан мала шанси на перемогу, якби не поступилася лише 0,5 очка. Таким чином, зайняла 4 місце.

5 – 6 місця розділили команди шахістів із м. Козятин і с. Кудлаї , 7 місце посіли шахісти із с. Ковалівка, 8-наші зозівчани.

На кожній шахівниці були визначені переможці. На першій- Микола Боднар із Вінниці, на другій-Анатолій Ходюк із Жмеринки, на третій- Руслан Остапчук із Могилева Подільського,і на четвертій-Петро Шендерук із Росоші.

Всі були відзначені статуетками.

Турнір був цікавим, змістовним, результати не оскаржувались, хтось отримав першість, а хтось – досвід, що значно цінніше.

Подякував усім за безкомпромісну цікаву гру голова Липовецької шахової Федерації Володимир Шендерук.

Від імені міського голови привітав учасників командного Кубку Геннадій Терлецький, подякував голові обласної Федерації шахів Миколі Боднару за організацію, учасникам за участь у змаганнях, спонсорам за допомогу, і висловив побажання частіше зустрічатись на гостинній Липовецькій землі.

Велика вдячність всім, хто стоїть на передовій!

Низький уклін і вічна пам»ять тим, хто віддав життя за Україну.

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь