Пошук

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ В ГРОМАДІ

Дата: 28.06.2023 17:18
Кількість переглядів: 61

В день 27 річниці прийняття основного Закону України-Конституції, в центрі міста відбулась благодійна акція, зініційована ВГ "Разом ми сила" на підтримку Збройних Сил України. В урочистому заході взяли участь кращі солісти міського будинку культури, народні аматорські колективи Липовеччини. Долучились до благодійної акції липівчани та гості міста, працівники установ та підприємці, молодь і літні люди, всі - хто розуміє наскільки цінна підтримка наших воїнів у цей вирішальний для всіх нас час.

До громади звернувся міський голова ВІктор Бичков:

-В час, коли Україна боронить своє право на самовизначення, мирне життя, незалежність, відстоює права та свободи - День Конституції України набуває особливо глибоко змісту.

Ми, українці - спадкоємці своїх батьків, першої Конституції на європейському континенті ! Ми не маємо права забувати, що саме поєднання прав і обов’язків кожного створює той міцний союз на якому тримається кожна держава.

Перший прообраз Конституції створив ще Ярослав Мудрий, а згодом, у 1710 році, Пилип Орлик написав Першу Конституцію України.

Непростим був процес творення закону у 1996 році, але це наш закон і ми маємо його виконувати.

Основне заперечення Конституції України принесла наша агресивна сусідка московія. Вона заперечила не тільки факт існування держави , а й саме право українців на життя. Багато наших воїнів полягли, захищаючи державу. Але, завдячуючи нашим патріотам, землякам, родичам, які стоять на захисті України, ми маємо можливість і нагоду сьогодні відзначати цей історичний день . Тому, щиро завдячую всім, хто стоїть на рубежах на передовій України, захищаючи їх, дякую всім, хто прийшов відзначити з нами цей день, дякую нашим артистам, які своїми голосами і талантами об»єднують нашу громаду, допомагаючи збирати кошти на ЗСУ. Всім вам велика шана. Слава нашим воїнам! Слава Україні!

По завершенні надзвичайної програми патріотичної пісні, урочистою ходою всі вирушили до Пам"ятного знаку борцям за волю і незалежність України-Тризуба, вшанували пам"ять полеглих у війні і поклали квіти.

Спільними зусиллями на потреби війська зібрано 20253 грн.

Слава ЗСУ!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь