Пошук

ПАТРІОТИЧНИЙ ВЕЛОПРОБІГ НА ЧЕСТЬ ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 29.06.2023 17:00
Кількість переглядів: 108

Цього року, з нагоди 27річниці Конституції України,

ГО « VELOLOVE» спільно із молодіжним рухом релігійної громади Адвентистів сьомого дня "Сильне покоління", вирішили організувати патріотичний велопробіг .

Понад тридцять учасників зібралися на захід на честь Дня Конституції України і о 9.00 вшанували пам»ять полеглих за Україну Героїв хвилиною мовчання.

Привітав учасників міський голова Віктор Бичков та висловив вдячність за хорошу ініціативу. Відзначив, що приємно , що серед учасників-молодь, адже їй будувати нову Україну. Побажав усім нам Перемоги і вільного життя у час, коли основні засади Конституції будуть виконуватись повністю, коли буде забезпечено збереження України, як незалежної держави, та її процвітання.

До молоді звернувся керівник молодіжного руху «Сильне покоління» Ярослав Кащук. Він зазначив, що сьогодні , завдяки воїнам, які захищають Україну від ворога, і тим, які віддали за неї життя, ми маємо можливість проводити різні заходи. Вшановуючи пам»ять полеглих, ми проводимо цей велопробіг. Віримо в перемогу! Слава Богу! Слава Україні!

Інструктував учасників заходу щодо безпеки руху на проїжджій частині дороги один із засновників ГО «VELOLOVE» Юрій Станіславський.

Поклавши квіти до Тризуба, учасники велопробігу стартували з вулиці Героїв Майдану від Пам»ятного знаку Героям Небесної Сотні та землякам, полеглим за Україну.

Супроводжують велосипедистів патрульні автомобілі .

Маршрут велосипедистів проліг через мікрорайони міста Березівка, Гайсин, Кам"Янка та с. Хороша і завершився біля Тризуба. Діти відвідали поховання загиблих за УКраїну земляків і поклали квіти. Вічна слава Героям!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь