Пошук

ВІТАЄМО АВТОРІВ ПРОЄКТІВ-ПЕРЕМОЖЦІВ !

Дата: 16.06.2023 13:27
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

ВІТАЄМО АВТОРІВ

проєктів-переможців Громадського бюджету

Липовецької територіальної громади у 2023 році!

Конкурс проєктів проведено з метою інтенсифікації місцевої демократії, розвитку участі громадськості в розбудові соціальної інфраструктури Липовецької територіальної громади.

Враховуючи протокол засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету від 16 червня першість у конкурсі вибороли наступні проєкти:

"Створення сучасного громадського простору на базі скверу в с. Зозів."

Смалюх Юрій Вікторович Облаштування зони відпочинку для різних вікових груп жителів с. Зозів в сквері поряд із ставком «Сухий». В рамках проєкту передбачено встановлення вуличних тренажерів, літніх альтанок, лавочок та урн для сміття біля них.

"Здорові і щасливі діти – успішне майбутнє нації."

Кучеренко Зінаїда Миколаївна. Облаштування дитячого майданчика в с. Очитків по вул. Незалежності, 43 (поряд зі старостатом). Передбачається встановлення дитячої гірки, каруселі, гойдалки, балансиру, столика з лавочками та монтаж покриття.

"Липовець - територія здоров’я." Реконструкція спортивного майданчика в рамках програми Президента «Активні парки – локації Здорової України».

Ревацька Любов Віталіївна. Облаштування гумового покриття на спортивному майданчику для активних занять фізичною культурою і спортом в м. Липовець, вул. Шевченка, 4, Липовецька ДЮСШ

"Казковий парк «Дозвілля та відпочинок».

Семчук Галина В’ячеславівна. Передбачає облаштування парку в с. Зозівка по вул. Миру, 1 та встановлення дитячого майданчика, укладання тротуарної плитки, встановлення лавочок та облаштування майданчика для мініфутболу.

"Зона відпочинку «Активне дозвілля» біля річки Соб, мікрорайон Замчисько."

Радзівіл Катерина Володимирівна Облаштування території площею близько 500 м. кв, що розташована на лівому березі річки Соб у мікрорайоні Замчисько, м. Липовець.

Для цього необхідно розчистити територію від самосівів; вирівняти поверхню та висипати пісок; передбачити місце для встановлення турніка. По периметру виставити лавочки та урни для сміття, над водою побудувати 2 кладки.

Не забуваймо, щоб реалізувати їх необхідна наша єдність, спільне прагнення зробити нашу громаду комфортною для всіх мешканців різних вікових категорій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь