Пошук

В ЛІЦЕЇ №2 ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК...

Дата: 02.06.2023 14:09
Кількість переглядів: 99

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Останній дзвоник символізує закінчення навчального року і перехід учнів до наступного класу або ступеня освіти. Це свято -важлива подія для учнів, вчителів та батьків. Сьогодні в Липовецькому ліцеї №2 з цієї нагоди відбулася урочиста лінійка зі святковими промовами, напутніми словами, врученням нагород, Не дивлячись на війну, всі учні з нетерпінням чекали на останній дзвоник , адже за ним - літні канікули. Важким був цей навчальний рік, але наші діти загартувались, перезавантажились і , як дорослі, стали працювати на Перемогу. Своїми знаннями, перемогами в олімпіадах, різних конкурсах, спорті вони щодень її наближали.

У заході взяли участь міський голова ВІктор Бичков та начальник відділу освіти Леся Білозерова.

Відкрила лінійку директор ліцею Людмила Матвієнко. Вона подякувала педагогічному колективу, дітям, їх батькам за рік, що прожили. Він видався нелегким, але всі складнощї і труднощі  пережили спільно. Побажала, щоб всі негаразди залишились в минулому навчальному році, а новий рік був мирним, успішним і щасливим для всіх.

Привітав присутніх із святом міський голова:

-Насамперед, вітаю наших випускників, сьогоднішнє свято це ваш старт у доросле життя, де  на вас чекають нові вершини знань  та нові досягнення. Будувати своє майбутнє ви розпочали ще тут, у рідній школі. Отримані знання це ваше безцінне багатство і воно буде слугувати вам в подальшому житті.   Бажаю кожному з вас зробити правильний вибір, здійснити свою мрію і продовжувати навчання в обраному напрямку.  Вірю, що всі ви вже восени будете навчатися у вищих навчальних, професійних закладах. Завжди пам’ятайте: ваші батьки, наставники, рідне місто покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою для вчителів та рідних, для усіх нас.Мої вітання, моя подяка батькам, наставникам, асистентам учителів.

 

Учителі гарно працювали протягом навчального року. Як результат, під час урочистостей чимало дітей отримали відзнаки, грамоти, а дехто із них по кілька. Молодці! Всі старалися.

Приємно, що серед учителів є нагороджені грамотами КМ України, обласної ради й адміністрації, Департаменту освіти.

Не дивлячись на війну, суцільні тривоги, навчання в онлайн режимі, всі пам"ятали про свій обов"язок: учителі-вчити, діти-навчатися.

Тож вітаємо всіх, із успішним завершенням навчального року!

Нехай довгождане літечко принесе нам перемогу!

Гарних вам, діти, канікул і відпочинку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь