Пошук

ЗУСТРІЧ ДІТЕЙ «Інклюзивно-ресурсного центру» ІЗ СУПЕР-ГЕРОЯМИ

Дата: 02.06.2023 07:51
Кількість переглядів: 82

СВЯТО ІЗ ЗАХИСНИКАМИ.

Дитинство - чудова пора сподівань та здіснення мрій. У перший літній день в усьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Адже діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і для кожного з нас - найдорожчий скарб, безмежна радість і щастя.

З нагоди свята, фахівцями Комунальної установи Липовецької міської ради проведено квест «Ми – супер - герої». Діти із радістю брали участь у заході, виконували різні цікаві завдання, змагалися у спортивних естафетах, малювали картину пальчиками «Серця супер - героїв», танцювали та розфарбовували печиво для військових.

На свято з подарунками для діток завітали військові 14 – ої штурмової бригади Національної Гвардії України «Червона калина». Вони привітали усіх присутніх зі святом та підтримували дітей у всіх розвагах.

Цікаві конкурси, щира атмосфера, солодощі та подарунки на завершення свята –саме це отримали дітки в цей святковий день.

Фахівці центру бажають миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні!

Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей !!! Щасливого та мирного дитинства дітям!!!

Дякуємо ЗСУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь