Пошук

СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ

Дата: 02.06.2023 07:44
Кількість переглядів: 68

Веселе захоплююче свято відбулося 1 червня у Липовецькій громаді з нагоди Міжнародного дня захисту дітей під гаслом «Ми діти сильної країни – Україна», на яке із найкращими вітаннями й подарунками завітали гості із Вінниці - заступик голови вінницької райдержадміністрації Юлія Олійник, керівник юстиції Вінницької області Василь Кавацюк, начальник управління виконавчої служби Андрій Сусков, начальник служби у справах дітей Вінницької райдержадміністрації Алла Берегуляк.

Привітав дітей зі святом та початком літніх канікул міський голова Віктор Бичков. Побажав міцного здоров`я, успіхів, мирного та змістовного відпочинку.

За дорученням голови Вінницької райдержадміністрації малих липівчан вітала його заступник Юлія Олійник. Вона вручила Подяки райдержадміністрації за активну участь у реалізації державної політики щодо захисту прав дітей та з нагоди Міжнародного дня дітей , керівникам установ, які працюють з дітьми.

На честь свята була підготовлена чудова концертна програма, спортивні змагання, розваги та конкурси, футбол наймолодших.

Прекрасні майстер-класи підготували і провели з дітьми керівники гуртків ДЮЦ «Юні художники», «Світ очима дітей»,«Паперопластика», «Кольорова планета»,

«Прикладні мистецтва»,«Рукоділля», «Ромашка»,«Акторська майстерність». Останній із них був незвичайним. Діти одягали сценічні костюми, тут же їх гримували і роздавали заготовлені репліки із українських казок. Таким чином, просто неба, можна було дивитись спектакль і у багатьох дебютантів це виходило цікаво і майстерно.

У цей час на стадіоні відбувався дитячий міні - турнір з футболу, а перед будинком культури міста йшла концертна програма. На штучному майданчику змагалися діти у спритності та силі. Локацій для дітей цього разу було чимало У центрі площі поліцейські пропонували діткам на мить стати поліцейським. Із великим задоволенням, окрім службової амуніції, яку можна було приміряти, кожен хотів сісти за кермо авто шерифа.

Фотозона за участю поліцейського офіцера громади, створення фоторепортажу «Посмішка для кожного» надзвичайно подобались дітям усіх вікових категорій.

Святкову концертну програму подарували колективи Липовецького міського , Зозівського, Росошанського, Щасливського сільських будинків культури, Липовецької дитячої музичної школи,

Окрім того, учасники свята із захопленням брали участь у Параді мильних бульбашок, у конкурсі малюнку на асфальті «Я малюю радість», спортивній естафеті.

Діти залюбки співали, танцювали і брали участь у різних цікавих конкурсах. Веселого та святкового настрою додавали різноманітні вікторини, учасники яких отримували купу призів. Учасники святкового дійства отримали позитивні враження та емоції, які зашкалювали-від перегляду концертної програми, від успішних вікторин, майстеркласів, від спілкування із друзями та однолітками.

Свято дитинства пройшло на славу. Задоволеними залишилися усі. Дітлахи тішилися подарунками і розвагами, а дорослі раділи тому, що змогли для дітей , не дивлячись на війну, подарувати миті щастя та радості.

Дякуємо всім учасникам ! Все буде Україна!

Слава ЗСУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь