Пошук

СТАРТУЄ ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТИ КОНКУРСУ ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ

Дата: 01.06.2023 14:48
Кількість переглядів: 81

Сьогодні, 1 червня розпочинається голосування за  проєкти, що беруть участь у конкурсі Громадський бюджет Липовецької територіальної громади. 
Віддати свій голос в підтримку одного з проєктів можна онлайн через е-сервіс «Громадський бюджет» за  посиланням: https://budget.e-dem.ua/0522210100 

Авторизацію можна пройти через Приват 24 чи ЕЦП. Після авторизації заходимо на проєкти обираємо той, що сподобався і тиснемо «Підтримати».

Офлайн проголосувати можна в пунктах супроводу та голосування у м. Липовець, що діють у ЦНАПі та приміщенні Липовецької міської ради за адресами: 
ЦНАП- м. Липовець, вул В. Липківського, 30
Міська рада – м. Липовець, вул. Героїв Майдану, 4, відділ економічного аналізу та залучення інвестицій.
Крім того, з 1 по 15 червня будуть організовані одноденні виїзні голосування у с. Очитків (вул. Незалежності, 41, старостат), с. Росоша (Будинок культури), с. Зозівка (вул. Миру, 1, старостат), с. Зозів (вул. Соборна, 41, старостат), час і дату яких буде повідомлено пізніше.
Слідкуйте за оновленням інформації на сайті Липовецької міської ради  https://lyp.gov.ua/ та офіційній сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/profile.php?id=100083041397036


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь