Пошук

ВЕЛОДЕНЬ У ГРОМАДІ

Дата: 29.05.2023 10:36
Кількість переглядів: 76

У міському ВЕЛОПАРКУ відбувся традиційний ВЕЛОДЕНЬ.

Усіх , хто прийшов на відпочинок, чекали конкурси , естафети, призи .

Відкрила ВЕЛОДЕНЬ У ВЕЛОПАРКУ голова Молодіжної ради Алла Маркевич. Вона привітала учасників і зазначила, що захід проводиться за ініціативи ГО «ВЕЛОЛАВ», Молодіжної ради Профспілки працівників держустанов , за підтримки та активної участі ГО «Ми Вінниччани», ТОВ «Липовецький цегельний завод» Олександр Осадчий, ФОП Микола Хлівний, Липовецької міської ради, Профспілки держустанов. Побажала дітям і батькам гарного відпочинку.

Із правилами проведення конкурсів ознайомив голова ГО «Велолав» Василь Чигур. Члени ГО "ВЕЛОЛАВ" продемонстрували маршрут, яким діти мали рухатись до перемоги.

Окрім естафет на велосипедах, дітям запропонували конкурс малюнку на асфальті, дартс та інші розваги. На всіх, без виключення, учасників свята чекали призи

І діти, і батьки залишились задоволеними.

Друга частина заходу, для старших за віком дітей, пройшла у лісі «Дубки», в районі Кам»янки. У велопробігу взяли участь понад 20 учасників Старт відбувся на вулиці Шевченка. Діти рухалися в супроводі поліцейських і за 20 хвилин вже були на місці. Учитель фізкультури Олег Чигур розділив велосипедистів на три команди, вони придумали собі назви і першою стартувала велоестафета. Змагалися команди "Шумахери", "Боєголовки", "Беркути" у супроводі класних керівників та велолавівців.

Учасники потішили присутніх своєю вправністю та неабиякою спритністю у велоестафеті, ходінні по канату, перетягуванні канату, грою у волейбол і складанням туристичної палатки на час.

У цей час діти забули про війну, що постійно тримає їх у напруженні.

Дякуємо всім, хто захищає нас , дякуємо всім, хто чекає і підтримує.

Вдячність за чудовий захід організаторам, спонсорам та учасникам.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь