Пошук

ВІДЗНАЧИЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ОФІЦЕРІВ

Дата: 29.05.2023 10:01
Кількість переглядів: 82

У Погребищенській громаді відбулись заходи, приурочені 5-ій річниці створення проєкту «Поліцейський офіцер громади, у яких взяли участь голови навколишніх територіальних громад та їх заступники.

Поліцейських привітав начальник відділу поліції №4, підполковник поліції Андрій Лазарчук, який подякував офіцерам за роботу та побажав й надалі гідно нести службу.

Очільники громад вручили своїм поліцейським цінні подарунки.

У заходах взяли участь заступник міського голови Анатолій Дацький та поліцейські офіцери нашої громади.

За відмінну службу та з нагоди річниці створення у Липовецькій громаді служби заступник міського голови вручив цінні подарунки поліцейським офіцерам Липовецької громади Бондарчуку Дмитру та Швецю Віталію, які 24/7 працюють для своїх громад.

З нагоди 5 - ої річниці створення проєкту, у нашій територіальній громаді з 13 по 26 травня 2023 року проходив тиждень «Безпека під час літніх канікул», учасниками якого стали діти навчальних закладів. Проведені в рамках тижня безпеки заходи надзвичайно сподобалися школярам, можливо, хтось із них і обере собі професію поліцейського в майбутньому. також, діти взяли участь у конкурсі дитячого малюнка "Безпечне дитинство з поліцейськими громади".

Перед поліцейськими та гостями свій виступ з бойових мистецтв Таеквондо продемонстрували вихованці КЗ «Погребищенська дитячо-юнацька спортивна школа».

#5_років_ПОГ

#Поліцейські_офіцери_громад_у_Вінницькій_області

#поліцейський_офіцер_громадиФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь