Пошук

ВІДЗНАЧИЛИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНУ МОЛОДЬ ЛИПОВЕЧЧИНИ

Дата: 24.05.2023 13:36
Кількість переглядів: 54

Сьогодні, перед початком чергової сесії, міський голова Віктор Бичков відзначив грамотами міської ради та грошовими винагородами інтелектуальну молодь Липовеччини.

Переможці предметних обласних олімпіад та їх учителі, директори ліцеїв, окрім відзнак, отримали грошові винагороди.

Голова зазначив, що це щоденна копітка робота з дітьми, що вимагає постійної праці над собою, удосконалення, досвіду і подякував за грунтовні знання, які дали наставники своїм вихованцям протягом навчальних років,

-Сьогодні ми хочемо подякувати всім вчителям, батькам, директорам, за розуміння і підтримку дітей, майбутнього Липовецького краю.

Шкільні роки дали дітям якісні знання, розвинули творчі здібності, навчили відстоювати свої переконання і погляди, озброїли безцінним досвідом, який обов’язково стане в нагоді в майбутньому … Все це, діти, – ваш капітал, який допоможе у дорослому житті. Цінуйте його, примножуйте, дякуйте за нього батькам, учителям, максимально використовуйте, але не переоцінюйте … Не вважайте, що на цьому навчання закінчено. , не зупиняйтеся на досягнутому, завжди залишайтеся вірними шкільній дружбі, не зраджуйте своїм мріям і добивайтеся найвищого результату, на який здатні.

Побажав переможцям попутного вітру, удачі, натхнення на нові перемоги, веселкових мрій, здійснення сподівань і сонячного настрою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь