Пошук

ВіДБУЛАСЬ ЩОТИЖНЕВА НАРАДА, ЯКУ ПРОВІВ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Дата: 08.05.2023 16:01
Кількість переглядів: 223

Міський голова Віктор Бичков провів щотижневу оперативну нараду за участі заступників, секретаря міської ради, керуючої справами виконавчого комітету, начальників управлінь та відділів міської ради, директорів комунальних підприємств та установ, головних лікарів медичних закладів громади, що почалася хвилиною мовчання, з метою вшанування пам"яті полеглих за Україну бійців...

Обговорили зроблене протягом минулого тижня та окреслили завдання на поточний.

Комунальники працюють над благоустроєм населених пунктів, заготівлею палива на наступний опалювальний період, вивезенням та підсипкою щебеневою сумішшю сільських доріг у Вікентіївці та Скитці. Працівники КП «Липовецьводоканал» завершили підготовчі роботи до введення в дію водопровідної мережі у с. Зозів, працюють над очищенням фільтрів насосів , демонтують і замінюють насосні частини, де цього потребують. Придбали прилад, що визначає самоврізи в мережу та втрати води.

Фото без описуФото без описуФото без описуМедичні заклади займаються кадровим питанням, вакцинуванням мешканців. Попутно вирішують питання благоустрою прилеглих територій.

Результатом спільної праці ініціативної групи мешканців с. Зозів та  відділу економічного аналізу та залучення інвестицій міської ради став дитячий ігровий майданчик , що буде встановлений у прибережній зоні відпочинку села, завдячуючи ГО «Незалежність». Про підготовку до завершеня навчального року інформувала начальник відділу освіти Леся Білозерова.

Про ряд досягнень у спорті та благодійні акції БГ»Разом ми сила» доповів начальник відділу культури, молоді і спорту Геннадій Терлецький .

Міський голова Віктор Бичков подякував учасникам проведеного 1 етапу військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура) і вручив подяку за участь в організації головному лікареві Василю Бондару.

Подякував усім за працю, акцентував увагу на дотриманні виконавської дисципліни та побажав успішного тижня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь