Пошук

В ПАМ"ЯТЬ ПРО ГЕРОЯ ВІДКРИЛИ МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ

Дата: 08.05.2023 07:43
Кількість переглядів: 286

Сьогодні у Липовецькому ліцеї №2 відбулося відкриття меморіальної дошки захиснику України Владиславу Валерійовичу Стадніку. який віддав своє життя за незалежність та територіальну цілісність нашої України, за мирне майбутнє життя рідних та кожного з нас.

Вшанувати пам'ять Героя прийшли родина, побратими, шкільна спільнота,, однокласники, однокурсники, вдячні земляки...

Відкрила мітинг директорка ліцею Людмила Матвієнко.

Право відкрити меморіальну дошку Герою Владиславу Валерійовичу Стадніку надали його дідусеві, який виростив його і виховав, Анатолію Анатолійовичу Пасічнику.

Присутні принесли квіти Героєві.

-Сьогодні усіх нас зібрала подія відкриття меморіальної дошки пам»яті нашого земляка, Героя Владислава Стадніка, -зазначив міський голова Віктор Бичков. Вона має нам нагадувати , що Владислав і ті Герої , портрети яких тут вже є, віддали за нашу незалежність найдорожче-життя.

В громаду приїхали представники сіл, у звільненні яких брав участь Владислав. З Київщини, Донеччини, люди, які до війни не знали нашого Влада, але відчувають вдячність і необхідність віддати шану нашому Героєві за звільнення.

Він до цього не був Воїном і бачив своє життя в аграрному напрямку. Але , коли нависла загроза над Україною, став на її захист. Він і тисячі таких молодих , перспективних, мужніх і відданих Батьківщині людей.

Ми маємо пам»ятати їх подвиг, їх вчинок. Руками яких, життями яких Україна захищає не лише себе, а Європу і , в цілому, світ. Маємо пам»ятати те, що вони роблять для нас, наших дітей.

Ви, діти, маєте запам»ятати ці історичні зміни у світі, що відбуваються.

Вшановуючи світлу пам»ять Героя, хочу від імені виконкому, депутатського складу висловити вдячність сім»ї за виховання сина. Ви маєте всі підстави пишатися ним, пишатися тим, що відіграли головну роль у його становленні.

Співчуття родині в зв»язку із величезною втратою.

Світла пам»ять нашому Владиславу.

На мітингу виступили побратими, друзі Владислава Стадніка.

Подякували усім, за те, що долучились до цієї події, бо саме такі люди, як Влад , є дороговказом для всіх, зазначив командир Олег Хаврук.

-Він віддав найцінніше - життя, аби ви могли вчитися, здобувати знання, освіту, ставати кращими, досягати нових висот у житті.

-Тяжка доля випала нам - відвойовувати свою землю, право на свободу, на життя, на існування нашого народу.

Але кожен, хто став до лав ЗСУ у цій війні - стоїть на боці добра і справедливості, бо захищає свій дім, свою родину і жене загарбників геть з нашої землі!

-Влад завжди мотивував, був справжнім другом, щирим і відкритим.

Дякуючи Владу, знаємо, що тут живуть справжні українці, готові завжди захищати свою Україну.

Слава Героям!

Теплими спогадами про свого однокурсника поділилась випускниця Іллінецького коледжу Софія.

Бабуся Владислава Стадніка, яка його безмежно любить і до цього часу не може повірити, що він на небесах, роповіла якою він був доброю людиною і зауважила, що вибір Влад зробив сам. він усіх любив, але найбільше любив Україну...

Після мітингу усіх запросили в приміщення ліцею, в залу, де Героям – випускникам оформлені стенди пам»яті. Такі нещодавно були відкриті Роману Грушку, Сергію Бондаренку. Тепер , поруч із ними, теж з посмішкою, на відвідувачів теплим поглядом дивиться Владислав Стаднік, наче промовляє: «Все буде Україна! Вірте!» .Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь