Пошук

"ДЖУРА-2023"-ПІДСУМКИ 1-го ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЕТАПУ

Дата: 05.05.2023 17:30
Кількість переглядів: 193

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

04 травня 2023 року на базі Росошанського ліцею проходив І територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Понад 150 учасників у складі 17 роїв середньої та старшої груп змагалися між собою. Свої знання із предмету Захист України, саперної та фізичної підготовки, історії України, стрільби, орієнтування на місцевості юні козачата проявляли при проходженні 8 видів змагань. Керівниками команд були вчителі із Захисту Вітчизни та фізичної культури, які були задіяні, зокрема, в суддівстві, а заступниками керівників роїв були призначені виховники з числа педагогічних працівників. По закінченню змагань на дітей чекав смачний обід та гаряча юшка, що гостинно запрпонували господарі Росошанського ліцею.

За підсумками протоколів компетентного журі, кожна команда зайняла призове місце в змаганнях, але першість вибороли - рій «Гайдамаки» /середня група/ Липовецького ліцею № 2 та рій «Січовики» /старша група/ Росошанського ліцею;

ІІ місце – рій «Росошанські козаки» /середня група/ Росошанського ліцею та рій «Соколи-побратими» Липовецького ліцею № 2,

ІІІ місце розділили між собою рій «Соколята» /середня група/ Нападівської гімназії, рої «Богунівці» та «Козацька слава» старшої групи Липовецького ліцею № 1 та Іваньківського ліцею, за що були нагороджені кубками, медалями, дипломами та солодкими подарунками. Вітаємо переможців і учасників змагань, їх учителів та бажаємо успіхів і перемог в наступному обласному етапі гри.

Оргкомітет гри висловлює щирі слова вдячності колективу Росошанського ліцею в особі директора школи Віктора Дорошенка, підприємцям, які надали фінансову допомогу, а саме : Роману Чубатюку, Юлії Мочульській, Віктору Підлубному, Олександру Стукану, Василю Осадчому та " Ми - Вінничани ".

Проведення даних заходів сприяє вихованню патріотизму, гідного ставлення до військової справи та до жертовності захисників України, що є неоціненним внеском в розбудову державності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь