Пошук

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ РОБИМ ГРОМАДУ КРАЩОЮ!

Дата: 01.05.2023 16:18
Кількість переглядів: 137

Приємна подія для дорослих і радісна для дітей відбулась сьогодні у Нападівці.

За рахунок грантового проєкту на території дошкільного підрозділу Нападівської гімназії Липовецької міської ради  обладнано було дитячий ігровий майданчик. В цьому році його благоустроєно та огорожено , зроблено лавки, пісочницю, викладено обрізками деревини доріжку, яка веде на майданчик.

У селі працює сільськогосподарське підприємство , створені робочі місця, тому село живе. А є молодь в селі-будуть діти. Дошкільний підрозділ, що розташований у приміщенні гімназії, відвідують 30 дітей.  З ними працюють 3 вихователі . Світлі й гарні дитячі спальні, ігрова кімната, на випадок повітряної тривоги під укриття обладнане охайне підвальне приміщення. Діти залюбки відвідують дошкільний заклад.

На пришкільній території сьогодні зібралися, окрім школярів, діток, які відвідують садочок, молоді мами із малечею у  візках. Юне поповнення дошкільного закладу підростає.

На відкриття майданчика завітали міський голова Віктор Бичков, директор агроформування

« Нападівське» Сергій Петренко, в.о. старости села Віктор Романов. Відкрив захід директор школи Сергій Безносюк, він подякував усім, хто доклав зусиль, аби сьогодні відбулось для дітей свято і  урочисто передав ключ від майданчика виховательці групи Тетяні Малюті.

Керівники завітали не з порожніми руками-привезли малечі купу іграшок-м»ячі, комплекти знаряддя для пісочниці , а Сергій Петренко іграшкові автомобілі та трактори, щоб діти «звикали» до сільськогосподарської техніки. Діти враз заполонили майданчик і розібрали іграшки. Тепер їх «казкова країна» вабитиме ще біьше.

Керівники їм побажали мирного неба і щасливого дитинства.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь