Пошук

Звіт депутата Липовецької міської ради 8 скликання СОЛОВЙОВОЇ Наталії Сергіївни за 2022 рік

Дата: 26.04.2023 14:04
Кількість переглядів: 149

ЗВІТ

депутата Липовецької міської ради 8 скликання

 Наталії СОЛОВЙОВОЇ

за січень-грудень 2022 року

 

Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», як депутат Липовецької міської ради 8 скликання обрана від партії «УКРАЇНСЬКА СТРАТЕГІЯ ГРОЙСМАНА», публічно звітую про свою діяльність.

Протягом 2022 року взяла участь у 16 засіданнях сесій Липовецької міської ради із 18 проведених, а також була присутня на 13 засіданнях постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту до якої я входжу, із 13 запланованих. Крім цього, протягом 2022 року була присутня і на спільних засіданнях постійних комісій з питань бюджету, гуманітарних питань, комунальної власності та земельних відносин. Також з правом дорадчого голосу була присутня на засіданнях виконавчого комітету.

Надважливим був розгляд та ухвалення місцевого бюджету на 2023 рік, ретельно та уважно вивчивши відповідний проєкт рішення з урахуванням всіх найактуальніших проблем громади, проголосувала за прийняття даного рішення. Також була розробником проєктів рішень щодо деяких місцевих програм.

Протягом 2022 року брала активну участь у обговоренні та вирішенні нагальних проблем у виборчому окрузі. Найбільше мене турбували питання щодо ремонту доріг, охорони здоровя, оптимізації освіти та земельні питання.

Активно комунікую з жителями громади, так впродовж 2022 року до мене, як до депутата Липовецької міської ради зверталися жителі громади з різного роду питаннями. Більшість усних звернень стосувалися ремонту дорожнього покриття, в 2022 році планувалося продовжити капітальний ремонт доріг, проте широкомасштабна агресія росії 24 лютого 2022 року змінила ці плани. За звітний період мною було складено понад 40 актів обстеження умов проживання та понад 50 актів щодо проживання осіб без реєстрації.

Основне завдання депутатів місцевої ради – це представництво інтересів жителів громади. Тому, при ухваленні рішень як на засіданнях постійної комісії так і на пленарних засіданнях міської ради завжди враховувала думку виборців округу та можливі наслідки прийнятих рішень для жителів усієї громади.

 

Депутат міської ради Наталія СОЛОВЙОВА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь