Пошук

ОСВІТЯНИ ПРИЙМАЛИ ГОСТЕЙ

Дата: 26.04.2023 10:47
Кількість переглядів: 140

Фото без описуФото без опису

Вчора Липовецька освітянська родина зустрічала гостей посадовців з обласної військової адміністрації та Департаменту гуманітарної політики.

Так, начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов у рамках робочої поїздки до Вінницького району, передав директорам навчальних закладів громади набори «Школа в коробці» від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Такі набори передбачені для підтримки закладів загальної середньої освіти, які здійснюють освітній процес в очному та змішаному форматі.

«17 наборів «Школа в коробці» від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) розподілять для семи закладів загальної середньої освіти і трьох філій в громаді. Один набір розрахований на 40 учнів та одного вчителя. Це шкільне приладдя стане в нагоді для організації навчання і дозвілля учнів під час їх перебування в укриттях і не тільки,- зазначив керівник ОВА.

До набору входять найнеобхідніші речі високої якості: зошити, олівці, ручки, фарба, здатна на будь якій стіні створити дошку, крейда, набори лінійок для занять з геометрії, великий циркуль, чорні планшетки та білі олівці для навчання і розваг, глобус, таблиця хімічних елементів, радіо на сонячних батарейках, методичний посібник для використання набору.

Сергій Борзов також відвідав Липовецький ліцей № 1 та поспілкувався з вчителями.

Також керівники закладів освіти громади мали нагоду поспілкуватися з начальником Департаменту гуманітарної політики Володимирем Буняком. Зустріч проходила в стінах Липовецького ліцею № 1 імені В. Липківського.

Серед важливих питань, які було обговорено значна увага приділена ключовим напрямкам реформування освітньої системи.

Також обговорено питання завершення навчального року, особливості організації цьогорічного НМТ для випускників шкіл та робота закладів освіти в умовах воєнного стану

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь