Пошук

ГРОМАДУ ВІДВІДАВ ГУБЕРНАТОР

Дата: 26.04.2023 07:17
Кількість переглядів: 247

25 квітня начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов, його перший заступник Наталія Заболотна, голова Вінницької районної адміністрації Віталій Урдзік відвідали Липовеччину.

В умовах війни, постійного стресу, обласна військова адміністрація ініціювала акцію «Час не марнуй – здоров’я пильнуй!». Такі виїзні фахові медичні огляди проводяться в певній черговості у всіх громадах області. Липівчани завжди вітають добрі починання і беруть у них участь. Цього разу серед запропонованих їм медичних послуг були вакцинування від інфекційних хвороб ( Covid, правець, дифтерія), консультації та огляди у лікаря онколога, онко-дерматолога, ендокринолога та інших фахівців, провести дослідження крові на вміст цукру і гепатит, виміряти тиск. Перевага таких акцій в тому, що одразу на місці можна зробити невеликий чекап свого організму.

У рамках робочої поїздки до м. Липовець, Сергій Борзов з міським головою Віктором Бичковим відвідали Липовецький ліцей No1, де очільник області поспілкувався з директорами навчальних закладів і передав Липовецькій міській громаді комплекти «Школа в коробці» від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Він зазначив, що незалежно від обставин та умов, що склалися, педагоги повинні мати засоби для ефективної та якісної роботи з дітьми. Особливо в невеликих школах. Такі набори передбачені для підтримки закладів загальної середньої освіти, що здійснюють освітній процес в очному та змішаному форматі. 17 наборів «Школа в коробці» від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) розподілять для семи закладів загальної середньої освіти і трьох філій громади. Один набір розрахований на 40 учнів та одного вчителя. Це шкільне приладдя стане в нагоді для організації навчання і дозвілля учнів під час їх перебування в укриттях і не тільки. До набору входять найнеобхідніші речі високої якості: зошити, олівці, ручки, фарба, що здатна на будь якій стіні створити дошку, крейда, набори лінійок для занять з геометрії, великий циркуль, чорні планшетки та білі олівці для навчання і розваг, глобус, таблиця хімічних елементів, радіо на сонячних батарейках. Ну і методичний посібник для використання набору.

Сергій Борзов також ознайомився з виставкою дитячих малюнків, що розміщена у вестибюлі ліцею ім. Василя Липківського і справила на гостей гарне враження.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь