Пошук

ГРОМАДУ ВІДВІДАВ ГУБЕРНАТОР

Дата: 26.04.2023 07:17
Кількість переглядів: 259

25 квітня начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов, його перший заступник Наталія Заболотна, голова Вінницької районної адміністрації Віталій Урдзік відвідали Липовеччину.

В умовах війни, постійного стресу, обласна військова адміністрація ініціювала акцію «Час не марнуй – здоров’я пильнуй!». Такі виїзні фахові медичні огляди проводяться в певній черговості у всіх громадах області. Липівчани завжди вітають добрі починання і беруть у них участь. Цього разу серед запропонованих їм медичних послуг були вакцинування від інфекційних хвороб ( Covid, правець, дифтерія), консультації та огляди у лікаря онколога, онко-дерматолога, ендокринолога та інших фахівців, провести дослідження крові на вміст цукру і гепатит, виміряти тиск. Перевага таких акцій в тому, що одразу на місці можна зробити невеликий чекап свого організму.

У рамках робочої поїздки до м. Липовець, Сергій Борзов з міським головою Віктором Бичковим відвідали Липовецький ліцей No1, де очільник області поспілкувався з директорами навчальних закладів і передав Липовецькій міській громаді комплекти «Школа в коробці» від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Він зазначив, що незалежно від обставин та умов, що склалися, педагоги повинні мати засоби для ефективної та якісної роботи з дітьми. Особливо в невеликих школах. Такі набори передбачені для підтримки закладів загальної середньої освіти, що здійснюють освітній процес в очному та змішаному форматі. 17 наборів «Школа в коробці» від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) розподілять для семи закладів загальної середньої освіти і трьох філій громади. Один набір розрахований на 40 учнів та одного вчителя. Це шкільне приладдя стане в нагоді для організації навчання і дозвілля учнів під час їх перебування в укриттях і не тільки. До набору входять найнеобхідніші речі високої якості: зошити, олівці, ручки, фарба, що здатна на будь якій стіні створити дошку, крейда, набори лінійок для занять з геометрії, великий циркуль, чорні планшетки та білі олівці для навчання і розваг, глобус, таблиця хімічних елементів, радіо на сонячних батарейках. Ну і методичний посібник для використання набору.

Сергій Борзов також ознайомився з виставкою дитячих малюнків, що розміщена у вестибюлі ліцею ім. Василя Липківського і справила на гостей гарне враження.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь