Пошук

МАЙБУТНЄ ЗА МОЛОДДЮ

Дата: 24.04.2023 15:50
Кількість переглядів: 94

Іванна Кривенко-голова учнівського самоврядування територіальної громади, голова школи лідерів.

Фото без описуФото без описуФото без опису

4 квітня у молодіжному центрі «Квадрат» м. Вінниця відбувся збір лідерів молодіжного руху Вінниччини .

Розпочав зустріч пан Владислав , який розповів про роботу центру та його команду. Це різні за фахом люди , об‘єднані однією ідеєю -розвиток молодіжного руху на Вінниччині .

«У Вінницькій області 63 громади і є у них лише 6 молодіжних просторів , а хотілось би , щоб у кожній громаді був свій» - наголосив Влад .

Дуже важливо мати в кожній громаді ініціативну групу , яка лобіювала б молодіжні ідеї. Перед лідерами виступила перший заступник голови облдержадміністрації Наталя Михайлівна Заболотна , яка високо оцінила роботу попередньоі команди і наголосила , що майбутнє України - за молодими , ініціативними та креативними людьми .

До зустрічі долучився директор департаменту гуманітарноі політики Володимир Буняк , який привітав усіх присутніх і наголосив , що в Украіні з давніх давен були вибори , віче , люди мали право вибирати собі гетьмана , а не призначати.

Це стосувалось виборів нового голови учнівського самоврядування Вінниччини , які відбулись у цей же день чесним прозорим голосуванням . Нею стала активна, ініціативна і креативна Марія.

Ще перед молоддю виступали Микола Кобися, радник голови ОДА, та Ірина Слободян , керівник лідерів Вінниччини . Координатори прослухали лекцію із психологіі щодо збереження емоційного стану в період війни . Делегація із Липовецької громади поспілкувались з чудовими , ініціативними дівчатами Анною та Юлією , які колись починали свій шлях з учнівського самоврядування і як ім це допомогло у житті . Отримали купу позитиву та заряд для подальшоі роботи !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь