Пошук

"Гра "Джура" — це державна система патріотичного виховання молоді.

Дата: 21.04.2023 07:38
Кількість переглядів: 87

Гра "Джура" — це державна система патріотичного виховання молоді, яка діє протягом всього навчального року. Вона складається із роботи в навчальному закладі, згідно із наказом Міністерства освіти передбачено план виховної роботи на рік, і все це входить у гру.

Джурами в Україні називали молодих вихованців, зброєносців і помічників досвідченого козака. Отримати такий статус міг лише той, хто пройшов певні випробовування – як фізичні, так і моральні. Під час змагань протягом року підлітки відтворюватимуть атмосферу козацтва і випробуватимуть себе на міцність у військово-спортивних, культурно-інтелектуальних та патріотичних 

Відбулось засідання професійної спільноти вчителів «Захисту України» та фізичної культури за участі начальника відділу освіти та консультантів центру професійного розвитку педагогічних працівників щодо проведення територіального І етапу військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Учасників засідання ознайомлено з умовами проведення гри у 2022/2023 н.р. для середньої та старшої вікових груп, що були схвалені та затверджені членами обласного штабу. Зазначено, що враховуючи вимоги до роботи в умовах адаптивного карантину, спричиненого короновірусною хворобою та введенням військового стану в Україні, територіальний І етап Гри буде проведено в Росошанському ліцеї в одноденний термін 4 травня 2023 р., з дотриманням усіх правил безпеки.

В ході обговорення визначено та окреслено ряд завдань, що потребують подальшого вирішення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь