Пошук

ЗУСТРІЧ, ЩО ГАРАНТУЄ СПІВПРАЦЮ

Дата: 20.04.2023 17:14
Кількість переглядів: 209

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Департамент соціальної та молодіжної політики ОВА, як регіональний координатор у сфері протидії торгівлі людьми у Вінницькій області, у співпраці з ВОПО "Джерело надії" , впроваджує Проєкт "Забезпечення комп"ютерного реагування з метою захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно зумовленого насильства у Вінницькій області".Проєкт реалізується за підтримки Міжнародної організації з міграції  (МОМ) із 10 квітня по 10 листопада цього року.

Сьогодні, в рамках проєкту, відбулась цікава зустріч відомчої координаційної ради з питань запобігання насильству, торгівлі людьми із координатором ГО "Джерело надії" пані Яніною та представником Департаменту соціальної і молодіжної політики Любов"ю Нікодим.

Обговорено ряд важливих питань та окреслено шляхи співпраці щодо їх вирішення з можливістю отримання комплексної допомоги в рамках проєкту .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь