Пошук

ДЕПУТАТИ ПРИЙНЯЛИ РІШЕННЯ

Дата: 20.04.2023 16:32
Кількість переглядів: 301

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуПісля відзначення наших юних спортсменів, у залі відбулася чергова 50 сесія міської ради 8 скликання, в якій взяли участь 22 депутати.

Відкрив сесійне засідання голова ради Віктор Бичков. Депутати вшанували пам"ять полеглих за Україну Воїнів хвилиною мовчання.

Згодом, обрали секретаріат та затвердили порядок денний сесії.

Під час сесійного засідання відбулось представлення системи електронного поіменного голосування "Голос. Рада". Заступник розробника системи Андрій Савенко презентував дію поіменного голосування під час розгляду питань на практиці.

Всі питання , винесені на розгляд сесії, попередньо детально вивчались на засіданнях постійних комісій, отже, заминок чи зволікань не було. За допомогою системи голосування відбувалось в залі чітко, відповідно до Регламенту.

Депутати за час засідання опанували новою наукою і ухвалили її. Всі 43 питання були розглянуті, із них прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитись на сайті міської ради у визначені законодавством терміни.

У різному, на окремі запити депутатів дали відповідь начальник відділу містобудування й архітектури Тамара Грицай, начальник відділу земельних відносин Катерина Смішко та міський голова Віктор Бичков. Міський голова наголосив, що основна робота депутатів-це робота в постійних комісіях. Після детального вивчення і обговорення питання, робота стає оперативнішою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь