Пошук

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 20.04.2023 15:22
Кількість переглядів: 151

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Міський голова ВІктор Бичков провів засідання виконавчого комітету , на якому розглянули ряд питань із життєдіяльності громади. 

 Про підсумки виконання бюджету Липовецької територіальної громади за І квартал 2023 року інформувала Галина ПОЄДИНОК , начальник фінансового управління міської ради.

Виконком також прийняв рішення про покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій, що позитивно вплине на процес надання послуг мешканцям громади, які проживають у віддалених населених пунктах.  Вніс зміни до рішення від 20 грудня 2022 року №239 Про затвердження переліку базових соціальних послуг, які надаються комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області». 

    Схвалено звіт про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області за І квартал 2023 року, з яким заслухали  директора КНП «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області Василя Бондаря.

Окрім того, прийнято рішення про обмеження у використанні штучних квітів, з метою поліпшення екології,

надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами, на видалення зелених насаджень, вирішив ряд питань в інтересах дітей.

Виконком вніс зміни до рішення від 14 березня 2023 року № 66 «Про результати вивчення стану надання соціальних послуг та визначення потреб населення Липовецької територіальної громади у їх наданні», прийняв рішення щодо виплати одноразової матеріальної допомоги учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, надання одноразової матеріальної допомоги на поховання та надання матеріальних допомог мешканцям Липовецької територіальної громади на лікування та в зв"язку із важкими матеріальним становищем.

Члени виконкому визначилися щодо кандидатури для нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною» з нагоди  Дня Незалежності України.

Всього розглянули 16 питань, внесених до порядку денного і прийняли з них відповідні рішення.

Підводячи підсумок засідання, міський голова Віктор Бичков зосередив увагу членів виконкому і старост сіл на участі у акції "Чиста громада", активізації роботи в цьому напрямку та питаннях соціального захисту мешканців громади. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь