Пошук

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОЇ ВИСТАВКИ-КОНКУРСУ "ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ!"

Дата: 12.04.2023 15:46
Кількість переглядів: 108


ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОЇ ВИСТАВКИ-КОНКУРСУ!!! Завершилась обласна виставка-конкурс декоративно-ужиткового мистецтва "Знай і люби свій край, що є відбірковим етапом Всеукраїнської виставки-конкурсу та проводиться щорічно серед учнів і вихованців закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти та інтернатного типу, з метою сприяння реалізації творчих задумів, залучення учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного у навколишньому середовищі і у своєму житті, пробудження у дітей та молоді поваги до національної культурної спадщини .
Відрадно, що ряд яскравих робіт талановитих вихованців КЗ ПО "Дитячо-юнацький центр " Липовецької міської ради, що були представлені на виставці-конкурсі , відзначені при підведенні підсумків конкурсу.
Із 39 комунальних закладів - учасників, що взяли участь у вказаному конкурсі, вихованці комунального закладу, що на Липовеччині, посіли третє місце.
Під час конкурсу творча молодь Липовецької ТГ продемонструвала творчу фантазію, високий рівень поданих на конкурс робіт, неповторність та оригінальність задуму в їх жанровому виконанні.

Приємно зазначити, що з кожним роком ідеї, задуми, та й техніка виконання творчих робіт урізноманітнюються та удосконалюються. Роботи, створені власними руками дітей, відрізняються своєю безпосередністю, неординарністю художнього мислення, креативністю та заслужено викликають захоплення.

Вітаємо авторські роботи наших юних липівчанок Маргарити Тетерук, розділ "Витинання"-, що відзначена дипломом 3 ступеня, Ярослави Франко "Вироби з соломки"-диплом 2 ступеня;
Діани Поліщук, розділ "Декоративний розпис, народний живопис", Анни Муравської розділ "Народна лялька" та Тетяни Король, розділ "Писанкарство", які отримали диплом 1 ступеня.

Як підсумок тривалої творчої роботи у навчальному році , дипломом 3 ступеня відзначено весь колектив вихованців КЗ ПО "Дитячо-юнацький центр" Липовецької міської ради.

Звичайно, значна заслуга у цьому колективу педагогічних працівників-керівників гуртків , зокрема, Тетяни Войнаровської, Наталії Тарчинець, Людмили Лазо, Наталії Гелети та інших, які навчають своїх вихованців азам майстерності, творчого мислення та особливій техніці виконання робіт-з любов"ю.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь