Пошук

Звіт депутата Липовецької міської ради 8 скликання В’ЮНИКА Сергія Івановича за 2022 рік

Дата: 12.04.2023 09:13
Кількість переглядів: 138

Фото без описуЯ, В’юник Сергій Іванович, є депутатом Липовецької міської ради 8-го скликання від партії «Слуга Народу», а також я є членом постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою і виконую повноваження, які наданні мені законодавством та представляю й захищаю інтереси моїх виборців.

За звітний період я брав участь в одинадцяти засіданнях сесій міської ради з вісімнадцяти, а сім сесій було пропущено з причин лікування під час хвороби. Також, я брав участь у дев’яти засіданнях вищевказаної постійної комісії з чотирнадцяти, а п’ять засідань, було пропущено через знаходження на лікуванні.

Протягом звітного періоду, засідаючи на сесіях Липовецької міської ради, виконкомах та на засіданнях постійних комісій, при ухваленні рішень постійно враховував думки виборців, виконував необхідні доручення, які були направлені на безпечний, соціально-економічний та культурний розвиток територіальної громади, а також соціальний захист її населення.

Крім того, у 2022 році я приймав багато усних звернень щодо питань безпеки навколишнього середовища, земельних та питань благоустрою, а також соціального захисту. В цілому, мною було здійснено до ста прийомів громадян.

Разом з тим, зазначені питання стали напрямками моєї роботи, які ще більше набули своєї актуальності й контролю в умовах війни. Адже хоч 2022 рік став роком болю для всіх нас, але вірю, що він закарбується як рік нашої стійкості, небайдужості, мужності, надії, витримки, єдності та незламності.

Безумовно, у 2022 році найбільше думки кожного з нас депутатів були заповнені питаннями, про те як можна допомогти військовим та всім, хто причетний до сил безпеки й оборони, медикам які рятують поранених, рятувальникам, а також волонтерам, яким необхідно було знайти все необхідне.

Ще такий звітний період був насичений роботою для підтримання життєдіяльності мешканців територіальної громади, які були під мирним небом, а саме: контролем щодо безпечного харчування та дотримання санітарних вимог, в тому числі в закладах медичного обслуговування і в навчальних закладах для наших дітей. Відбувалася постійна співпраця з комунальними підприємствами.

Що ж до навчання дітей в умовах війни, мені доводилося брати активну участь в обстеженнях наявних у територіальній громаді будівель та приміщень з метою встановлення можливості їх використання для укриття населення як споруд подвійного призначення та найпростіших укриттів, а в ході засідань міської комісії з питань техногенно–екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій мною надавалися пропозиції щодо доцільності відкриття різновікових груп у місцевих дитячих садках.

Також, в силу свого фаху й теоретичних знань, я проводив профілактичні заходи щодо недопущення захворювання свійських тварин, що у господарствах, і проводив ветеринарно-санітарні заходи для інформування населення з приводу правил поводження з продуктами тваринництва.

Насамкінець, я і надалі буду приділяти максимальної уваги та свого часу для вирішення всіх найрізноманітніших питань своїх виборців і впевнений, що під час воєнного часу й після перемоги виправдаю їх надії та сподівання.

 

Депутат Липовецької міської ради                                       С.І. В’юник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь