Пошук

Звіт депутата Липовецької міської ради 8 скликання БОНДАРЕНКА Миколи Валентиновича за 2022 рік

Дата: 10.04.2023 13:40
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

Я є депутатом Липовецької міської ради восьмого скликання від партії «УКРАЇНСЬКА СТРАТЕГІЯ ГРОЙСМАНА», у виборчому окрузі №1. Як представник інтересів виборців після обрання мене депутатом виконую повноваження, наданні мені законодавством та виборцями, представляю та захищаю інтереси виборців, виконую їх доручення. З початком повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України 24 лютого 2022 року життя усіх українців змінилося. Збройна агресія рф в значній мірі змінила роботу всього депутатського корпусу та мою особисто. Протидія російській агресії стала основною моєю діяльністю у 2022 році. Від початку воєнної агресії, я особисто, як і інші депутати нашої фракції, перебував у місті та відразу активно включився у волонтерську роботу. З перших днів війни став членом групи громадського формування по охороні порядку в місті та на території громади. Приймав активну участь у будівництві укріплень та блокпостів, забезпечував дровами, буржуйками, мішками, піском та іншими матеріалами. Реагуючи на запити військовослужбовців нашої громади, вишуковував кошти та матеріали для забезпечення наших захисників всім необхідним, а також допомагав і допомагаю родинам біженців та переселенців.

Так як я є головою постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Основні напрямки моєї депутатської роботи: бюджет та фінанси міста; сприяння ЗСУ; залучення інвестицій і співпраця з бізнесом та інвесторами. За 2022рік провів 10 засідань бюджетної комісії на яких було ухвалено 82 рішення з питань бюджету, податків, та соціально- економічному розвитку нашої громади Неодноразово приймав участь у засіданні комісій по соціально-економічних питаннях розвитку нашої громади, це і по збереженню Липовецької медичної лікарні, по освіті, культурі, а також по забороні московського патріархату у нашій громаді. Був присутнім на 8 сесіях міської ради із 18, до секретаріату був обраний тричі, така велика кількість пропущених сесій обумовлена важкою хворобою що спіткала мене після великої втрати нашої родини. Але на сьогодні стан відновлюється і я вже приступив до виконання покладених на мене обов’язків депутата.

Впродовж року я отримав та опрацював більше 200 телефонних та особистих звернень мешканців громади; провів 32 особистих та колективних зустрічей. Видав більше 20 актів щодо проживання громадян в місті Липовець без реєстрації, та понад 10 актів обстеження матеріально-побутових умов проживання громадян, 5 актів щодо внутрішньо переміщених осіб.

Брав участь (ініціював) розробку міських програм:

Програми благоустрою населених пунктів Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки;

Програму економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2023 рік.

 

8.04.2023


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь