Пошук

ПЕРШІ ВІДВІДУВАЧІ ВИСТАВКИ ТВОРЧИХ РОБІТ МОЛОДІ "РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ"

Дата: 10.04.2023 10:12
Кількість переглядів: 338

Діюча виставка , що проходить у відділі освіти на 3 поверсі адмінприміщення міської ради, вразила різноманітністю технік, віддзеркалюючи індивідуальний підхід кожного учасника до своєї роботи. На виставці представлені власні твори учасників освітнього процесу Липовеччини..

Такі вернісажі свідчать про постійний інтерес та пошуки себе у творчості. Представлені роботи втілюють власні уподобання талановитої молоді, їхнє бажання проявити свій хист та майстерність у таких техніках як акриловий та олійний живопис, бісеро- та папероплетіння, витинанка, вишивка, різьба по дереву і т.і.. На виставці представлені оригінальні авторські роботи юних митців 

Ми щиро бажаємо нашим юним талановитим дітям, які володіють і елементами дизайну, втілювати свої сміливі креативні ідеї .

Виставка триватиме до 16.04., тому кожен відвідувач зможе знайти для себе багато захоплюючого та цікавого у творах нашої юні . Ми щиро вдячні колективу працівників КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" за ідею, надану можливість побачити роботи у вітражній залі та запрошуємо всіх бажаючих долучитися до прекрасного і в творах впізнати частинку себе.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь