Пошук

"РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!"

Дата: 07.04.2023 07:37
Кількість переглядів: 236

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Під таким гаслом у міській раді відкрито виставку творчих робіт талановитих липівчан за ініціативи працівників КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників".

Тут переплітаються тисячолітні традиції нашого родоводу та глибинна віра в світлу перемогу української нації , яка нині виборює свою незалежність у кровопролитній війні з росією .

Виставка має на меті подарувати незабутні миті захоплення майстерністю художніх авторських виробів, віднайти послідовність у мріях до волі, що з покоління в покоління передають предки своїм нащадкам, відкрити глибинність поетичних спроб школярів , подивуватися нестандартності досліджень у проєктних роботах "Рослини в традиціях і побуті українського народу"

Виставка сформована на завершальному етапі атестаційного періоду, коли педагоги звітують про професійні здобутки.

Тож, вона стала ще одним підтвердженням того, що молодь наша надзвичайно талановита. Навіть в умовах воєнного стану заклади освіти організовують активне дозвілля, створюють можливості для активної комунікації між учасниками освітнього процесу, спонукають до творчості, розвивають українську самобутність та національну ідентичність.

Завітайте на виставку! Ці шедевральні роботи створюють незабутню атмосферу та відчуття єдиної родини, у якій панують моральність і духовність, радість і смуток, любов і сльози, непримиренність до зла...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь