Пошук

НАБИРАЄ ЧИННОСТІ ЗАКОН УКРАЇНИ "ПРО МЕДІА"

Дата: 31.03.2023 12:56
Кількість переглядів: 169

Медіаспільнота прощається із старим законодавством. Завтра, 31 березня, набуває чинності новий Закон України "Про медіа".
Його шлях у правове поле не можна назвати легким. Подібний закон (щоправда, під іншою назвою) не змогла прийняти Верховна Рада попереднього скликання та й нинішні народні депутати довго шукали консенсусу у залі на Грушевського. Напевне, вирішальну роль відіграла та обставина, що прийняття закону "Про медіа" є невід'ємною складовою руху України до ЄС.
Закон "Про медіа" - це вже реальність правової системи. Натомість з неї зникло цілих 6 старих законів, серед них базові - "Про телебаченні і радіомовлення", "Про Національну раду з питань телебачення і радіомовлення", "Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні". Деякі з цих законів функціонували понад 30 років і, звичайно, не могли враховувати нові тенденції та реалії.
Тепер наша задача - вивчати новий закон та впроваджувати у життя його положення. Навчатимемось разом: на семінарах, конференціях, нарадах, зустрічах з кавою і без). Ми відкриті для спілкування з колегами і обговорення спільних задач. Це важливий життєвий досвід і цікавий виклик. Що ж, невдовзі розпочинаємо...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь