Пошук

ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ МСЬКОЇ РАДИ

Дата: 29.03.2023 13:45
Кількість переглядів: 103

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуСьогодні відбулось засідання виконкому міської ради, що розпочалось загальноукраїнською хвилиною вшанування пам"яті полеглих за Україну бійців.

На позачерговому засіданні виконавчого комітету розглянуто 13 питань , внесених до порядку денного.

Зокрема, внесено зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 21 лютого 2023 року № 34 «Про затвердження Порядку надання пільг по платі за харчування дітей в закладах дошкільної та загальної середньої освіти

Липовецької територіальної громади».

Інформувала з питання Леся БІЛОЗЕРОВА– начальник відділу освіти міської ради. Вона зазначила, що віднині вартість1 дітодня у закладі рсвіти становитиме 45 грн., з розрахунку 50*50 ( батьківська плата та бюджетні кошти).

Надано дозвіл на встановлення меморіальної дошки Владиславу СТАДНІКУ.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 21 лютого 2023 року № 38 «Про затвердження актів комісії щодо визначення та відшкодування розміру збитків власникам землі та землекористувачам»

інформувала Аліна КОБЗАР – головний спеціаліст відділу юридичного забезпечення та комунальної власності виконавчого комітету міської ради.

Члени виконкому розглянули та підтримали проєкти рішень із питань , пов"язаних із захистом прав дітей, з яких доповіла Вікторія Іванюк-начальник служби в справах дітей.

Виконком надав дозвіл на видалення зелених насаджень, виготовлення кошторисної документації з ремонту доріг, затвердив акт обстеження вулично – дорожньої мережі населених пунктів Липовецької територіальної громади, -з цих питань інформувала присутніх Тамара ГРИЦАЙ – начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства міської ради.

Внесено зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 18 листопада 2022 року № 224 «Про утворення комісії для обстеження доріг Липовецької територіальної громади»

та підтримано проєкт рішення "Про організацію громадських робіт у 2023 році."

З метою екологічної безпеки населення, прийняли на засіданні виконкому рішення, щодо не використання під час ритуальних заходів штучних квітів та вінків.

На питаннях профілактики і щеплень проти сказу зупинився Сергій В"юник,заступник начальника безпечності харчових продуктів та ветмедицини Вінницького районного управління Держпродспоживслужби.

Він представив присутнім керівникам та старостам щойно призначену завідувачку відділом Вінницької районної державної лікарні ветмедицини Ольгу Добровольську.

Підвів підсумок розглянутих питань міський голова ВІктор Бичков. ВІн звернув увагу на необхідності реалізації малобюджетних проєктів, в рамках громадського бюджету, для сіл громади.

Також зробив акцент на раціональне і контрольоване використання бюджетних коштів на комунальні послуги в установах громади. Окремо наголосив на необхідності щеплення домашніх тварин, відповідальність за утримання яких , відповідно до прийнятих раніше Правил утримання домашніх тварин., несуть їх власники.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь