Пошук

ЗАСІДАННЯ СПІЛЬНОТИ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ

Дата: 22.03.2023 16:36
Кількість переглядів: 132

Відбулось засідання професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти на базі Липовецького ліцею №2.

Працівникам психологічної служби закладів і установ освіти запропоновано системний алгоритм створення єдиної статистичної звітності на платформі АІС «Я-психолог», яка допомагає практичним психологам і соціальним педагогам сформувати та узагальнити статистичні дані про роботу психологічної служби протягом навчального року.

22 березня 2023 року на базі Липовецького ліцею №2 відбулося засідання професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Липовецької територіальної громади щодо створення єдиної статистичної звітності для працівників психологічної служби у системі освіти.

Відповідальна особа щодо координації роботи у системі «Я-психолог» Криворучко Тетяна, психолог КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Липовецької міської ради, представила учасникам засідання особливості роботи у програмі, продемонструвала приклади створення документів, що стосуються статистичної звітності практичних психологів, соціальних педагогів та особливості заповнення щорічної аналітичної довідки засобами АІС «Я-психолог».

Професійне спілкування в колі колег було практичним та корисним. Спільно запланували і надалі продовжувати обговорювати теми, пов'язані з психологічним здоров'ям та психологічною безпекою дітей та підлітків.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь