Пошук

ПЕРЕМОЖЕМО РАЗОМ!

Дата: 22.03.2023 16:28
Кількість переглядів: 229

Завдяки творчій ініціативі засновника БГ "РАЗОМ МИ СИЛА" при підтримці українців , творчий колектив уже зібрав більше мільйона гривень. Під час кожного виступу до наших артистів підходять фанати їх творчості аби засвідчити свою повагу і поповнити загальний збір своїм внеском.

Ось і сьогодні, вони виступали в рамках акції "Повертайтесь живими!" у м. Христинівка. Це місто особливе тим, що на виступ можуть прийти військовослужбовці, які є шанувальниками колективу і їх репертуару. Тут служить батько Ярослава Пшиворського, який з нетерпінням чекає зустрічі з сином. Серед кількох сотень глядачів, які проходять за час концертної програми, особливо приємно бачити чимало батьків, дружин та дітей наших захисників. Їх завжди виділяє особливе ставлення до благодійної акції, спрямованої на підтримку ЗСУ.

Акційна скарбничка знову поповнилась на 14 973грн, що в загальній сумі дасть змогу придбати військове обладнання для захисників. Метою акції є збір та направлення допомоги ЗСУ у місця найбільшої потреби.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! У ЄДНОСТІ НАША СИЛА!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь