Пошук

Звіт депутата Липовецької міської ради 8 скликання СТАНІСЛАВСЬКОГО Юрія Сергійовича за 2022 рік

Дата: 21.03.2023 15:59
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Відповідно до статті 16 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" інформую своїх виборців про виконану в якості депутата Липовецької міської ради.

Протягом 2022 року я був присутній на 18 сесіях міської ради з 18 проведених, при цьому тричі був обраний до секретаріату. В якості заступника голови постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва прийняв участь у 20 засіданнях комісії з 21 проведених. Декілька раз поводив спільні засідання постійних комісій міської ради в якості головуючого. Взяв також участь у 15 засіданнях виконавчого комітету.

За цей час розробив кілька десятків проєктів рішень, пов’язаних із соціально-економічним розвитком громади, формуванням бюджету, інвестиціями, регуляторною політикою тощо. Зокрема, брав активну участь у розробленні Програми економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2023 рік, Програми підтримки самозабезпечення Липовецької територіальної громади продуктами харчування на 2022-2024 роки «Сади Перемоги».

Здійснив прийом понад сотні жителів Липовецької громади. Під час них допоміг оформити документи, пов’язані з проживанням жителів м. Липовець без реєстрації, наданням їм матеріальної допомоги.

Відповідно до звернень виборців подавав усні запити до керівництва комунальних підприємств та закладів громади. Так звертався до до керівництва КП «Липовецьводоканал» про необхідність проведення ремонту засувки на водогоні по вул. Москаленка в м. Липовець; до керівництва КП «Комунсервіс» Липовецької міської ради» про проведення поточних ремонтів дорожнього покриття по вулицях в м. Липовець (мікрорайон Березівка); до керівництва КЗ «Центр надання соціальних послуг Липовецької міської ради» щодо видачі благодійної допомоги соціально незахищеним сім’ям з м. Липовець.

Планую і в подальшому брати активну участь в роботі міської ради, її виконавчих органів та відстоювати інтереси жителів Липовецької громади.

facebook

Звіт депутата Липовецької міської ради 8 скликання СТАНІСЛАВСЬКОГО Юрія Сергійовича за 2022 рік

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь