Пошук

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення пропозиції щодо перейменування вулиці Молодіжна в с. Іваньки Липовецької територіальної громади

Дата: 06.03.2023 14:36
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання

Організатором громадського обговорення є відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Липовецької міської ради.

Пропонується перейменувати вулицю Молодіжна в с. Іваньки Липовецької територіальної громади на вулицю імені загиблого захисника Юрія Сороки.

Юрій Сорока народився 5 травня 1995 року у с. Глинськ Калинівського району в сім’ї Віталія та Оксани Сороки. На початку 1996 року сім’я переїхала до с. Іваньки Липовецького району. Навчався у Іваньківській загальноосвітній школі. Після завершення навчання у 9 класі у 2010 році вступив Вінницького митного коледжу на факультет «Митна справа». Після закінчення коледжу у 2013 році продовжив навчання у вищому навчальному центрі прикордонної служби в м. Оршанець Черкаської області.

Здобувши диплом, був направлений на службу до прикордонного загону пункту пропуску в м. Мар’янка Донецької області.

В березні 2014 саме його КПП прийняв перший бій, перший обстріл кордону що здійснила росія. Після повернення з зони проведення АТО у 2015 році продовжив службу на летовищі в с. Гавришівка.

4 листопада 2017 року одружився та працював у Вінниці у логістичній компанії.

З перших днів вторгнення знову став на захист України.

24 лютого 2022 року прибув до прикордонного загону в Могилеві-Подільському, а 25 лютого приступив до виконання службових обов’язків на Чернігівщині.

16 серпня в боях поблизу м. Мар’янка Донецької області отримав поранення. По дорозі до стабілізаційного центру в м. Курахове життя воїна обірвалося. Йому було 28 років.

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, сумлінне та бездоганне виконання службового обов’язку Указом Президента України від 28 вересня 2022 року №672/2022 «Про відзначення державними нагородами України», нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня СОРОКУ Юрія Віталійовича (посмертно) – старшого сержанта.

Пропозицію щодо перейменування об’єкта топоніміки подано жителями с. Іваньки Липовецької територіальної громади.

Громадське обговорення проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням) подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням найменування (юр. особи), прізвища, імені, по батькові (фіз. особи) та адреси до 8 травня 2023 включно, на поштову адресу: 22500, вул. Г. Майдану, 4 м. Липовець Вінницький район Вінницька область або на електронну пошту відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства: liparch@outlook.com

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Громадське обговорення заплановано провести у формі консультацій з громадськістю на офіційному веб-сайті Липовецької міської ради в строк до 8 травня 2023 року.

Для врахування пропозицій пропонується заповнити Google форму посилання: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6tOU6ycLympfMS8qv85R85NdIVp_IWUdhrmdI4pF8xFECtw/viewform

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення є начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства – головний архітектор Грицай Тамара Володимирівна.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті міської ради протягом 5 днів після проведення громадських слухань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь