Пошук

ВІЧНА ПАМ"ЯТЬ ГЕРОЯМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ...

Дата: 20.02.2023 08:53
Кількість переглядів: 150

20 лютого ми відзначаємо День пам’яті Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини та європейське майбутнє України.

Ми пам’ятаємо ті лютневі дні 2014 року, коли гинула Небесна Сотня. У час, коли всі так звикли до вдаваної стабільності та боялися її втратити, учасники Революції Гідності повстали проти цинічної системи брехні та фальші. На шляху боротьби за демократичні цінності та європейські прагнення їх не зупинили ні кулі снайперів, ні гранати, ні людська жорстокість. За омріяну у віках свободу нам довелося заплатити кров’ю кращих синів України.

Вже сьогодні ми із жалем констатуємо, що боротьба на Майдані стала лише початком людських втрат. Багато наших мужніх співвітчизників вирушили на схід України, аби захистити Батьківщину від зовнішнього ворога.

Революція Гідності змінила не тільки країну. Вона змінила кожного з нас. Ми навчилися брати на себе відповідальність та бути небайдужими. В державі народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і стоятиме за Україну до останнього.

Віддаймо шану патріотизму і мужності Героїв Небесної Сотні. Вклонімося кожному, хто виступив проти авторитарного режиму, і всім тим, хто зараз захищає нас від російської агресії!

Минуло вже 9 років від тих подій, які навіки закарбувалися в трагічній, але героїчній історії нашої країни. Ми віримо, що перемога буде за нами, бо ми боронимо свою землю!.

Вічна і світла пам’ять Патріотам, Героям Небесної Сотні, що загинули в боротьбі за нашу свободу…Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь