Пошук

ПРОАНАЛІЗУВАЛИ ВИКОНАНЕ І ОТРИМАЛИ ДОРУЧЕННЯ

Дата: 07.02.2023 16:22
Кількість переглядів: 301

Міський голова Віктор Бичков провів нараду із заступниками , керівниками управлінь, відділів та комунальних установ Липовецької міської ради.

Керівники доповіли про роботу та виконання доручень на минулому та інформували про плани роботи на поточний тиждень.



Заклади освіти працюють у заданому режимі. Діти беруть участь в олімпіадах. Температурний режим у закладах дотримується.

У зв"язку із змінами щодо вимкнення електроенергії, громада, в основному, забезпечена водопостачанням, проводиться планове вивезення ТПВ, розчищаються вулиці та посипаються тротуари.



Працівники медичної галузі (первинна та вторинна ланки у співпраці) взяли напрямок на паліативну медицину-наближення медичних послуг до кожного мешканця громади.



Запроваджено на рівні Липовецької громади системи посиленої соціально - психологічної підтримки населення, постраждалого від війни.



Завершено роботу щодо внесення змін до Стратегії розвитку громади, в дії проєкт "Сади перемоги", проводиться робота щодо реєстрації пасік, присвоєння їм унікального номера та налагодження співпраці із сільгоспвиробниками.

 

За підсумками наради керівники отримали протокольні доручення голови щодо вивчення питання оптимізації опалення, питання майбутнього навчальних закладів , продовження роботи комісії щодо вивчення питань торгівлі ПП, початку робіт із розчищення лісосмуг, впорядкування кладовищ та ряд інших поточних питань,

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь