Пошук

ВИРІШУЄМО ПИТАННЯ СПІВПРАЦІ СІЛЬГОСПВИРОБНИКІВ ТА БДЖОЛЯРІВ

Дата: 07.02.2023 12:54
Кількість переглядів: 344

У залі засідань міської ради відбулась запланована спільна нарада бджолярів із сільгоспвиробниками, які орендують землі і працюють у територіальній громаді за головування міського голови Віктора Бичкова .

Із інформацією щодо оформлення паспорта, присвоєння єдиного унікального номера пасіці інформував фахівець Держпродслужби Михайло Некрут . Він зупинився також на питанні співпраці сільгоспвиробників із власниками пасік, що стало б запорукою безпеки бджіл у просторі.

Як себе захистити у випадку отруєння бджіл інформував головний лікар Держпродспоживслужби Сергій В"юник.

Користуючись нагодою, звернув увагу присутніх на те, що в даний час працівниками ветмедицини проводиться подвірний обхід, з метою вакцинації тварин. Вакцинація проходить безкоштовно, тому закликав усіх поширити цю інформацію серед мешканців громади..

Головний спеціаліст відділу економічного аналізу та інвестиційного розвитку Світлана Тітенко інформувала про умови реєстрації пасіки, окремо зупинилась на профілактиці отруєння бджіл засобами захисту рослин та дії власників при вивезенні пасік у інші територіальні громади .

Учасники наради задавали питання та отримували вичерпні відповіді.

На завершення наради міський голова побажав усім перемоги, доброго здоров"я і гарного взятку.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь