Пошук

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 07.02.2023 11:49
Кількість переглядів: 100

Міський голова Віктор Бичков провів позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Виконком розглянув питання, попередньо розглянуті комісією з питань захисту дитини, з яких інформувала ВІкторія Іванюк, начальник служби в справах дітей.

Із звітом про виконання фінансового плану КНП" Липовецька міська лікарня" Липовецької міської ради за 4 кв.та плану зі змінами на 2022 рік заслухали Ірину Ситник-головного бухгалтера КНП.

Також розглянуто питання щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень у громаді, з якого інформувала Тамара Грицай-начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ і питання щодо зняття з обліку безхазяйного нерухомого майна, про що повідомила Аліна Кобзар, головний спеціаліст відділу юридичного забезпечення та комунальної власності виконавчог комітету міської ради.

З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення, з якими, у визначені законодавством терміни, можна ознайомитись на сайті міської ради.

Підводячи підсумок , міський голова акцентував увагу старост на роботі із орендарями земель щодо розчищення лісосмуг, благоустрої сільських кладовищ та приведенні у належний стан присадибних та прилеглих до адмінбудівель територій.

На засіданні був присутній голова УТМР Володимир Притула, який доніс до присутніх актуальну інформацію .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь