Пошук

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 07.02.2023 11:49
Кількість переглядів: 124

Міський голова Віктор Бичков провів позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Виконком розглянув питання, попередньо розглянуті комісією з питань захисту дитини, з яких інформувала ВІкторія Іванюк, начальник служби в справах дітей.

Із звітом про виконання фінансового плану КНП" Липовецька міська лікарня" Липовецької міської ради за 4 кв.та плану зі змінами на 2022 рік заслухали Ірину Ситник-головного бухгалтера КНП.

Також розглянуто питання щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень у громаді, з якого інформувала Тамара Грицай-начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ і питання щодо зняття з обліку безхазяйного нерухомого майна, про що повідомила Аліна Кобзар, головний спеціаліст відділу юридичного забезпечення та комунальної власності виконавчог комітету міської ради.

З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення, з якими, у визначені законодавством терміни, можна ознайомитись на сайті міської ради.

Підводячи підсумок , міський голова акцентував увагу старост на роботі із орендарями земель щодо розчищення лісосмуг, благоустрої сільських кладовищ та приведенні у належний стан присадибних та прилеглих до адмінбудівель територій.

На засіданні був присутній голова УТМР Володимир Притула, який доніс до присутніх актуальну інформацію .Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь