Пошук

ДІТИ ВІДПОЧИВАЮТЬ

Дата: 26.01.2023 09:16
Кількість переглядів: 100

Цьогоріч складно організувати процес оздоровлення та відпочинку дітей на території України. Як альтернативу, було вирішено і погоджено спробувати оздоровити наших діток за кордоном. Подарувати їм частинку дитинства в ці непрості для України часи не просто.

Реалізували проект - ВТО ВФСТ "Колос" спільно з польським партнером Фундацією "Братерство" та Міжнародною громадською організацією "Україна-Польща-Німеччина" при підтримці муніципалітету міста Криниця-Здруй. Подарувати діткам частинку дитинства в ці непрості для України часи не такпросто.

Сьогодні комфортабельний автобус з дітьми із Липовецької та Оратівської громад вирушив у захопливу мандрівку до Польщі. На тижневий вояж юних українців приймає польське місто . Більшість дітей вперше подорожують за кордон і хвилюються.

Не менше хвилюються і батьки, які залишили всі справи, аби провести своїх чад.

Кажуть, хоч вперше доводиться відпускати дитину за кордон-та це для них стане цікавим досвідом. А головне для дітей – можливість оздоровитись та відпочити там, де не лунають тривоги та нема війни, поспілкуватися із ровесниками поляками.

Супровід здійснюють педагоги та медична сестра.

Щасливої дороги, діти! Яскравої й цікавої подорожі!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь