Пошук

Працювали волонтери від Благодійного фонду «Право на захист»

Дата: 26.01.2023 09:14
Кількість переглядів: 137

25 січня 2023 року у Центрі надання адміністративних послуг Липовецької міської ради працювали волонтери від Благодійного фонду «Право на захист» який в Україні реалізує Проект міжнародного об’єднання гуманітарних організацій “Консорціум захисту України” (США) за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA) та у партнерстві з міжнародною організацією із захисту дітей Save the Children надає грошову допомогу родинам з дітьми, вагітними, похилими людьми, які перемістилися або евакуювалися з окупованих чи деокупованих територій до Чернівецької, Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької та Львівської областей, а також родинам ВПО, які мають певні вразливості.

Спочатку планувалося провести прийом у першій половині дня з 9 по 13 години. Однак, дві повітряні тривоги та значна кількість бажаючих зареєструватися, скоригували процес реєстрації, який тривав аж до пізнього вечора. За підсумками дня було зареєстровано 84 родини.

Йдучи назустріч побажанням внутрішньо переміщеним особам, за погодженням з представниками фонду, було вирішено продовжити дану роботу наступного тижня.

Про дату і час наступного прийому переселенців волонтерами від Благодійного фонду «Право на захист» ми повідомимо додатково. Слідкуйте за публікаціями на сайті та в місцевих пабліках.

 

Центр надання адміністративних послуг Липовецької міської ради

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь