Пошук

ДЕПУТАТИ ЗАСЛУХАЛИ ЗВІТИ

Дата: 26.01.2023 08:24
Кількість переглядів: 151

Відбулося пленарне засідання 46-ї сесії міської ради 8 скликання, участь у якому взяли 21 депутат із 26-ти, старости, керівники структурних підрозділів, виконавчих органів міської ради та комунальних закладів, ЗМІ.

Хвилиною мовчання депутати та всі присутні вшанували пам‘ять усіх, хто віддав життя за свободу, єдність і цілісність України ,

Впродовж пленарного засідання депутати заслухали звіт міського голови Віктора Бичкова про роботу у 2022 році.

Виконання бюджету Липовецької міської територіальної громади за 2022 рік, звіт про витрачання коштів резервного фонду бюджету за 2022 рік, представила начальник фінансового управління Галина Поєдинок.

Прозвітували про роботу на округах в минулому, 2022 році, старости.

Підтримали Програму захисту населення та територій Липовецької територіальної громади у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, в тому числі воєнного характеру, на 2023-2025 роки.

Розглянули та підтримали проєкти рішень із внесення змін до Положення про відділи Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області та затвердили їх у новій редакці,.

проєкт рішення щодо внесення змін до рішення 29 сесії міської ради 8 скликання від 10 лютого 2022 року № 793 «Про утворення Центру надання адміністративних послуг Липовецької міської ради, затвердження Положення про Центр, регламент його роботи, перелік адміністративних послуг та графік роботи» .

Окрім того, розглянули та підтримали блок земельних питань: затвердження технічної документації із землеустрою, проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її в оренду та інш.

Варто зазначити, що усі винесені на рогляд сесії питання були ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях постійних комісій ради.

Всього розглянуто 45 питань, внесених до порядку денного, з яких прийнято відповідні рішення.

Детальніше ознайомитися із рішеннями 46 сесії міської ради 8 скликання можна на нашому сайті, в розділі «Офіційні документи ради».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь