Пошук

МИ ПАМ"ЯТАЄМ ЦІНУ ПЕРЕМОГ!

Дата: 23.01.2023 13:51
Кількість переглядів: 158

У цьому році під надійним захистом янголів - охоронців зі Збройних сил України наші працівники КЗ «Липовецький міський будинок культури» продовжують робити свою справу-дарувати радість української пісні, підтримувати бойовий дух захисників і вселяти віру у завтрашній день, у перемогу над ворогом.

Вчора їх шлях проліг через Черкащину до Христинівської ОТГ. Як завжди, їх щиро вітали мешканці того краю, військовослужбовці. Організацією локації для концерту , теплим прийомом завдячуємо народному депутату Юрчишину Петру Васильовичу та меру міста Христинівка Миколі Миколайовичу Наконечному.

У волонтерській скриньці опинились 23 328гр із вагомим внеском народного депутата, які підуть на підтримку ЗСУ.

Не обійшлося без хвилюючих митей. Під час виконання патріотичної пісні до Ярослава Пшиворського несподівано підійшов батько, викликавши у всіх артистів сльози на очах .

Ще один концерт артисти дали для військовослужбовців

в/ч 4648. Зворушено приймали культармійців бійці. Їх командування відзначило колектив на чолі із керівником Подякою. Але найбільша вдячність - це їх щирі посмішки, теплі аплодисменти та дружні обійми.

Дякуємо вам , наші дорогі !

Саме завдяки вам-нашим захисникам і захисницям, які виборюють нашу свободу, ми нині живемо, працюємо, обіймаємо близьких.

Дякуємо Вам Герої! Ми пам’ятаємо ціну перемог!

Дякуємо працівникам культури! Нехай ваша працьовитість, життєва цілеспрямованість і високий професіоналізм наближають перемогу!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь