Пошук

ПЕРШИЙ УСПІХ ДЕБЮТАНТІВ

Дата: 02.01.2023 16:06
Кількість переглядів: 132

"БІЛОСНІЖКА І СІМ ГНОМІВ" АНГЛІЙСЬКОЮ.
Нещодавно у КЗ "Липовецький міський будинок культури відбулась незвична подія. Силами дітей, які займаються вивченням іноземної мови, що організувала Антоніна Люлька, для дітей міста була поставлена вистава "Білосніжка і сім гномів" за мотивами казки братів Грімм.
На виставі серед глядачів були присутні також батьки, які хвилювались за своїх дітей і залишились приємно враженими дійством. Вони побачили своїх дітей у зовсім іншому ракурсі.
Активне використання в програмі гуртка прийомів театру розвиває образне мислення дітей, логіку і уважність, їх творчу уяву і дрібну моторику. А репліки англійською та акторська гра захоплюють!
Перший виступ на сцені гуртківців увінчався справжнім успіхом! Глядачі активно аплодували і не відпускали щасливих акторів  зі сцени. Хочеться подякувати учительці за те, що вона спонукає дітей до активного способу життя, креативного мислення, творчого розвитку, любові та поваги один до одного. 

Хочеться побажати дітям успіхів у навчанні, у позашкільних справах , у гарних починаннях. 
Віримо, що ця невеличка сцена стане стартом для розквіту ваших талантів у подальшому. 

На світлинах юні актори після дебюту вистави "Білосніжка і семеро гномів" із керівником гуртка іноземної мови Антоніною Люлькою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь