Пошук

45 сесія міської ради уточнила резерв освітньої субвенції

Дата: 29.12.2022 09:37
Кількість переглядів: 154

Міський голова Віктор Бичков провів у цьому році останню, 45 сесію міської ради 8 скликання, у якій взяли участь 19 депутатів.Перед пленарним засіданням постійні комісії ради розглянули питання , що винесли на розгляд сесії:

1. Про внесення змін до рішення 26 сесії міської ради 8 скликання від 23 грудня 2021 року №664 "Про місцевий бюджет Липовецької територіальної громади на 2022 рік" зі змінами"

З даного питання інформувала Галина Поєдинок-начальник фінансового управління міської ради.

Вона зазначила, що відповідно до розпорядження КМУ №1164 від 20 грудня цього року, проведено перерозподіл освітньої субвенції, у зв"язку із цим виникло питання розгляду цього питання депутатами.

Із другого питання порядку денного щодо внесення змін до рішення №663 "Про Програму економічного і соціального розвитку Липовецької територіальної громади на 2022 рік" зі змінами інформував Юрій Станіславський - начальник відділу економічного аналізу та залучення інвестицій.

Міський голова відкрив сесію, депутати вшанували пам"ять полеглих за Україну захисників хвилиною мовчання. Обрали секретаріат і приступили до роботи.

Обранці підтримали проєкти рішень з обох питань.

Перерозподіл державної субвенції в сумі 1 млн. грн. дасть змогу освітянам отримати оздоровчі, хоча й не в повному обсязі.

Міський голова подякував депутатам ради, всім присутнім за роботу, розуміння, оперативність та єдність в ухваленні важливих рішень і побажав усім перемоги, якнайшвидше.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь