Пошук

Дякуємо за участь у житті громади

Дата: 29.12.2022 09:30
Кількість переглядів: 322

У цей непростий час потрібно відзначити розширення благодійної діяльності агроформуванням ТОВ «ТАС АГРО ЗАХІД» , яке на території нашої громади очолює Володимсир Новохацький . У населених пунктах, де присутнє це підприємство, прогортаються та підсипаються дороги, благоустроюються кладовища, сміттєзвалища, обкошуються бур"яни. Під час кризи із енергопостачанням, за рахунок підприємства придбано генератори для ПН у селах Лозувата, Іванька, Славна, Зозів, а також для станції невідкладної допомоги у місті Липовець .

Ліцеїсти Липовецького навчального закладу №2 вдячні підприємству за сучасні ноутбуки , Зозівського ПАЛ –за музичне обладнання. Дитячі дошкільні установи сіл Іванька та Славна отримали в подарунок телевізори. А фельдшерсько-акушерські пункти сіл Славна, Іванька Лозувата - запаси медикаментів для надання першої необхідної допомоги. Вербівчани вдячні за допомогу в ремонті греблі, зозівківчани за ремонт приміщення старостату.

Діти вищеозначених населених пунктів, всі без виключення, отримали у переддень новорічно-різдвяних свят солодкі подарунки.

Щиро дякуємо підприємству за участь у житті громади та бажаємо більших можливостей у новому році.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь