Пошук

ГОЛОВА ПРОВІВ ЩОТИЖНЕВУ НАРАДУ КЕРІВНИКІВ

Дата: 27.12.2022 15:38
Кількість переглядів: 151

Відбулася остання в цьому році нарада керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради , яку провів міський голова Віктор Бичков.

Про роботу КП "Комунсервіс" доповів директор КП "Комунсервіс" Сергій Фальківський. Вивезення ТВП та прибирання вулиць міста здійснюєюься відповідно до затвердженого плану, а також проводиться завезення посипкового матеріалу на комунальні дороги населених пунктів Липовеччини на випадок ожеледиці  .

З ремонтом водопровідної мережі на село ( Війтівці, Щаслива) виїздили у вихідні дні працівники комунальної служби "Липовець водоканал". Несправності ліквідовано. Відповідно до графіка подається вода мешканцям мікрорайону Скакунка.

П"ять закладів середньої школи та 4 філії відправились на зимові канікули, решта навчаються. Необхідно отримати підручники, яких не було, вирішити питання ліцензування і здачі звітності- інформувала начальник відділу освіти Леся Білозерова.

Відділ економічного  аналізу та вкладення  інвестицій займається здачею звітів по грантових проектах БФ "МХП -громаді",організацією доставки та одержання гуманітарної допомоги з Естонії, організацією відправок посилок нашим захисникам. Окрім того, працівники відділу готують інформаційні відповіді на запити та листи Департаменту..

Прозвітувала про роботу фінансового управління  його начальник Галина Поєдинок. Оптимістичною була інформація про те, що бюджет поточного року в основному виконано, є надія, що по ПДФО теж буде виконаний По освіті очікується субвенція.

Головний лікар КНП "Липовецький міський Центр первинної медико-санітарної допомоги" Василь Бондар повідомив, що зростає захворюваність на вірусні інфекційні хвороби, зокрема грип групи  "А". Підприємство фінансовий рік завершило, працівникам виплатили заробітну плату та стимулюючі. Головний лікар міської лікарні Олександр Дмитрук інформував, що електроенергією підприємство забезпечене, водою і теплом теж. Працівники отримали аванс за грудень. На цьому тижні отримають придбаний через торги генератор. Начальник відділу СЗ і ОЗ Олена Томчак звернула увагу присутніх , що постановою КМУ від 16 грудня буде забезпечено осіб з інвалідністю 1.і 2 груп соціальною допомогою у розмірі 4 тис. грн. протягом 4 місяців. реєструватись потрібно на сайті.

Начальник ЦНАП  Олександр Скоцький взяв участь у обласній нараді з питань діджиталізації. В числі 8 громад  області це питання у нас ведеться. Залишилось вирішити питання громадського бюджету. Сектор із НС працює над інформацією з бронювання та мобілізаційного завдання.

На завершення наради міський голова подякував усім за працю і побажав плідного завершення поточного року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь