Пошук

НИЗЬКИЙ УКЛІН МАЙСТРУ!

Дата: 23.12.2022 14:11
Кількість переглядів: 132

Вчора відвідали майстерню нашого волонтера, майстра "Золоті руки" Володимира Нагорного, який проживає в с. Щаслива.

Застали його за роботою-виготовляє чергове замовлення наших захисників - станину для імпортної зброї. Сам знімає мірки, замовлення приймає зі всіх гарячих точок лінії фронту. Дружина Надія його підтримує у святій справі, за що їй низький уклін.

Міський голова Віктор Бичков разом із начальником відділу культури, молоді та спорту Геннадієм Терлецьким-очільником культурного десанту, були раді зустрічі із Майстром своєї справи . Висловили щиру вдячність за волонтерську діяльність і підтримали його матеріально, адже люба робота потребує затрат, а ця - великих затрат. Культармійці зі своєї скарбнички виділили благодійну суму коштів.

Допомагають йому всі, хто може.

Поспілкувалися з Володимиром. Виявляється, він побував у наших військових ще в часи, коли Київ був у облозі. Хлопці провели його потаємними стежинами, зняв мірки та подивився все, що його цікавило. Імпортна зброя має станину, але вона не зручна, бо використовується лише у вертикальному положенні . Володимир розробив нову модель, вона розкладна і може використовуватись у лежачому і стоячому положеннях. Бійці сказали, що їй ціни нема.

Волонтер не тільки цим займається, він ще й переобладнує автомобілі, конкретно під ведення бою з них. Гаражі його зайняті, роботи не початий край. Низький уклін і щира вдячність Майстру, хай Бог благословляє на добрі справи!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

+2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь