Пошук

Святий Миколай завітав у КУ"Інклюзивно - ресурсний центр Липовецької міської ради

Дата: 20.12.2022 13:14
Кількість переглядів: 194

День Святого Миколая - це день, коли найзаповітніші мрії дітей мають здійснюватись.

Нехай це буде мир з перемогою України!

До Центру завітали сьогодні усі дітки з батьками, вони вже давно із нетерпінням чекали зустрічі зі св. Миколаєм. Були чемними та слухняними увесь рік. Але сьогодні треба було до зустрічі із ним підготуватися-розв"язати купу ребусів, квестів, загадок, скласти сніговика, почепити на ялинку зірочку, танцювати та веселитися і, аж тоді зустріч із Миколаєм була гарантованою.

Працівники Центру підготували чудову програму для дітей, обладнали красиві новорічні фотозони, із зали занять одним помахом чарівної палички зробили актову залу казок., де на малят чекали під пеньком, на каміні, за зайчиком і в сумці ведмедика несподівані завдання в записках, які треба було прочитати і виконати. Після складеного командою Сніговичка, діти танцювали, водили хороводи і читали вірші. А коли стомилися, стали кликати на свято Миколая. Він не забарився - і на дітей з цього часу чекали новорічні віншування керівників, гостей,що прийшли на свято, їх власні привітання та подарунки, які св. Миколай  тут же дістававз і своєї чарівної торбини. Кожен із діток намагався погріти ручки біля казкового каміна.

Привітали діток та батьків начальник відділу освіти Леся Білозерова та керуюча справами виконкому Ольга Русецька. Побажали усім перемоги, здійснення новорічних бажань, миру та спокою рідній Україні.

Завершальним був хоровод із св. Миколаєм. На тому,він попрощався з малюками до наступного року і побажав їм миру, добра, успіхів у навчанн та цікавих і якравих свят.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь