Пошук

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 20.12.2022 13:10
Кількість переглядів: 184

Виконавчий комітет міської ради розглянув ряд питань, внесених до порядку денного.

Схвалив місцевий бюджет Липовецької територіальної громади , проєкт Програми економічного і соціального розвитку на 2023 рік, фінансовий план КНП "Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги на наступний рік.

Вніс зміни до рішення від 14 березня 2022 року №65 "Про затвердженя Порядку створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків НС в умовах воєнного стану..."

Затвердив порядок роботи регулярних (виїзних ) ярмарків на території громади, План роботи виконкому на наступний 2023 рік,

Виконком затвердив акт земельної комісії при виконавчому комітеті міської ради, прийняв рішення про видачу дублікату свідоцтва про право власності на житловий будинок гр. Д, затведив перелік базових соціальних послуг КЗ "ЦНСП". Прийняв ряд рішень, що стосуються захисту прав дітей та розглянув ряд інших питань, не менш важливих.

Зокрема, щодо надання матеріальної допомоги та підписки періодичних видань та інші. Працював конструктивно і злагоджено.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь